Saturday, November 25, 2006

a ja jebu štoli?

meie majas on stv. nemad olevat nii kaval firma, et saavat kohe aru, kui keegi pilti varastab, ja nii olnud me endisel ühistu esimehel kord tema hoolikalt varastatud pilt telekast läinud. kui ta siis kalidori asja uurima läks, leidis jalamatilt armsa hunniku juppideks lõigatud kaablit.

aga mitte sellest ei tahtnud ma täna rääkida.

kui meil kord pilt ära läks, kutsusime tehniku kohale. tuli üks patsiga tont ja rääkis tugeva vene aktsenti imelikku juttu "kuuri mjaussist", kes võib olla kaabli läbi närinud.

aga ka sellest ei tahtnud ma rääkida.

tahtsin rääkida hoopis sellest, mida nad arvetele kirjutavad. saaja reale siis.
sellest, et ü asemel on nimes u, võib veel kuidagi aru saada, ehkki tänapäeva tehnika peaks juba üldiselt lubama täpitähti ka kasutada. aga noh, venelaste asi, raske uskuda ju, et u peal võiks täpid käia.

põnevam on, et meie maja prk Ernesaks saab arveid kellegi Erne Saksa nimele.

ja eriti palju elevust võib ses venkude putiigis tekitada Edmundist saanud Ebumund.

Friday, November 17, 2006

kõige halvemate mõtete linn

kui mu poes on pidevalt kassas järjekorrad, ja mitte 1-2-inimeselised, vaid kümme ja enam matsi peab pidevalt ootama, ja mitte tipptunnis kell pool kuus, vaid ka keset päeva, siis ma peaksin rohkem kassapidajaid tööl pidama. kui raske see tehe täpselt on? ma ei usu, et ma ainus olen, kes ebasobivate tingimuste juures jätab oma korvitäie asju (riknevad või sulavad tooted sealhulgas) kassasappa maha ja lahkub poest.

ja autojuhid, te olete värrrdjad!

Monday, November 13, 2006

Saturday, November 11, 2006

reader's digest

nädal tartus. mul on uued teksad. mul on uued teksad.* artur on sugulastele ette näidatud ja heaks kiidetud, linna parim šokolaadikook määratud, juuksurisalong nimega "veetlus" ära proovitud.

jumalik linn, endiselt. mõningate mööndustega, vahel, siiski. unisel kargel laupäeval mängis trubaduur raeplatsi serval saksofoni. nii kenalt, et andsin talle viieka. raha oli juba näpus, kui ligemale jõudes kuulsin, et taustaks mängib sang rütmi ka. noh, andsin ikka raha ära, sest kaugele oli siiski ainult saks kuulda. paari minuti pärast uuest tast möödudes oli kutt aga jõululauludeni jõudnud. väga vähe oli puudu, et oma raha tagasi oleksin küsinud. pervert raisk!


*olivia saare või kellegi sellise lasteluuletus:

meil on kann. me keedame sellega teed.
meil on kann. me keedame sellega teed.
meil on kann. me keedame sellega teed.
mitu kannu meil on?