Friday, August 25, 2006

kõuts, aga mitte veel väga vapper



pärast eilset miami vice'i tegi kass sellist mürglit öö läbi, et ma läksin teda lõpuks vastu hommikut arstidele näitama. kõik kiideti siiski heaks ja soovitati edaspidi lastefilme ja komöödiaid vaadata, "mitte mingisuguseid vaisse". ehmatused pole soovitatavad. aga see, et ultrahelitelekas suures plaanis olid kotid, sain isegi mina aru, enne veel kui arst ükskõiksel toonil ütles "poisslaps tuleb". ja see, kui perfektselt ma kell kuus hommikul uduste peeglite, unise pea ja valusa kerega suutsin auto külgboksi parkida maja ees, väärinuks lausa ülespildistamist.

ostsin poest viis väikest tomi selle kõige peale. suurt tomi nad ju ei müü.

PS kas kariibi mere piraatides on ehmatusi?
aga carsis?

6 comments:

Anonymous said...

sul on kõuts :O

aga piraatides ju aint ehmatused ongi.

maris said...

kahju muidugi, et poiss, aga noh eks mõni peab ju neid ka saama. kõigil ei vea lihtsalt.

öö said...

mistandniikahju on. poisid oskavad püsti pissida! ja meie maja sotsiaalse kapitali juures (loe kalori blogist) teeme me siia hoovi veel krossiraja!

Anonymous said...

tead, mina olen ikka väga pettunud, et sul poiss on.

selles põhihäda ongi, et nad hakkavad püsti pissima ja keegi peab neile seda õpetama. jäkk!

lisaks on poistega pidevalt mingi eesnaha-jama ja neile ei saa soetada ilusaid kleite, vaid peab nad toppima tobedasse vestiga ülikonda, mida loomulikult pole õiges mõõdus kuskilt saada ja mul ei tule kõik kohe meeldegi, aga tegelikult ikka ei ole suva, mis soost laps on.

ahjaa, kui nad suureks saavad, võivad poisid hakata homodeks, vat mis!

maris said...

tüdrukud oskavad ka püsti pissida, meil teistmoodi pole üldse nõus. tänapäeva mähkmelapsed teevad kõik hädad püsti ja käigupealt.
tüdrukutele saab veel patse teha ja nad joonistavad vaikselt nurgas ja mängivad nukkudega samal ajal kui poisid on bandiidid ja lõhuvad ja kisavad.

Anonymous said...

Oujeeee... Krossirada :) Mo esimese poisi jaoks jääb see ilmselt tiba hiljaks aga teise põnni (vahet pole tuleb see siis poiss või tüdrik) pressiks küll sinna töristama. Hea lähedal käia... Põnnid töristavad ja ise libistad õlut. Kui see pole idüll, mis siis veel on? ;)