Wednesday, February 07, 2007

loogikaülesanne

lähteandmed:
mul on kolm põrandaküttetsooni: esik, köök ja vannituba.
mul on kolm põrandaküttekraani skaalas nullist kolmeni.

küsimus:
kuidas teada saada, milline kraan kamandab millist tsooni?

vihje:
ma keerasin oletatava köögi kraani põhja ning teised jätsin 1 peale (nulliga ei taha talvel mängida). esikupõrand läks külmaks, köögi ja vannitoa omad jäid soojaks.

4 comments:

Anonymous said...

nii on see olnud jah. eelmised katsetused on ju andnud sama tulemuse. aga proovi ka teised kombinatsioonid läbi. sjuke nädalane projekt.

kalor said...

minul on kolmest kahel nupul kirjadki peal. õieti oli, üks kukkus köögikapi alla kusagile, mis oli vist wc. küche on alles. kolmas järelikult esik. vähemalt ma olen aasta otsa seda uskunud, kuna pole sellist nädalat leidnud, et projekt päriselt läbi viia. stetoskoobiga kuuleks ehk põranda all vulinat ka kohe, ootamata soojaksminekut. või leida mõni indiaanlane. või hoida käsi kraani juures toru peal, kel ulatub.

öö said...

kalorikene, ega selleks pea nädalat vabaks võtma. keerad kraane (1 minut) ja siis paari päeva pärast tunnetad varbaga lihtsalt. mõtled selle üle nt enne uinumist. ajakulu eriti pole. aga ajud saavad küll otsa.

Anonymous said...

A miskitelt remondiaegsetelt piltidelt ei näe kuhupoole kust kraanist toru läheb? Ma oma ehitusel alati sellepärast klõpsin suuuuurtes kogustes pilte, et takkajärgi saab näha kus seinas mis kohas milline toru oli ;)