Friday, November 28, 2008

10h top gear nädalas - 195.-!

ma arvan, et kaabeltelega kauplejad peaks oma paketid nimetama selle järgi, mitu tundi päevas, kuus või nädalas saad sa veeta simpsoneid või top geari vaadates. esimene ajab mind närvi ja seetõttu puudub mul ülevaade (aga arvestades, kui palju tunde nädalas käbi seda vaadata saab, on see sama lahkelt saadaval kui mr clarkson), aga teist tuleb meil vist vähemalt kolmelt eesti kanalilt, tõlke- ja helikvaliteedid seinast seina. lisaks kindlasti ka kusagilt kaugemalt, aga vot ei ole otsima jõudnud, sest esimese kaheksa hulgas ikka enamasti joppab ja jääd vaatama. mis sest, et vanad!

5 comments:

Anonymous said...

No kesse siis neid kodus telekast vaatab. Simpsonid ja Top Gear tõmmatakse HILJEMALT päev pärast originaaleetris olemist endale ja siis vaadatakse, kui aega on.

öö said...

ei.

esiteks ei meeldi mulle asju arvutist vaadata. kohe üldse mitte. okei, nii, nagu onu, veel võiks, tema kirjutab plaadile ja vaatab telkust. aga siis on tõlkumure - ma saan küll aru, aga vahel mõnest kohast ei saa ja siis see jääb jubedalt segama. st et kokkuvõttes ma ei naudi seda, aga top gear on midagi, mida nautida. a simpsonid imevad!

teiseks, ja see käib põnevate sarjade, mitte autosaadete kohta (sarju on mu elus tegelt ainult üks. enne arurit olid lisaks koduperenaistele küll veel house ja csi ja 24 ja pahad tüdrukud ka), tahan ma neid vaadata tasapisi järjest siis, kui pakutakse. olen küll ja veel näinud inimeste pettumust, kui mõni eesti telekanal näitab mingi sarja uue hooaja reklaami ja nemad ohkavad kurvalt: "ma olen seda hooaega natuke näinud!" siis pole ju telekast mingit rõõmu! ma ei loe netist ette ära ka, mis koduperenaistes juhtub. ma tahan nautida.

Anonymous said...

195.- ?

meil on 109.- eeku kuu :D

luize said...

tõlkeasjus küll jääb mõni asi veidi kriipima. aga telku kahjuks muide räägib see, et nad raiped võtavad siin juppe vahelt ära. BBC ju reklaami ei pane, aga meie omad ei taha jälle sellevõrra saadet pikemaks teha. tõprad.
aga ega see nii ull nüüd ka ei ole, see arusaamine vähemalt. ma olen nii suur fänn, et vaatan eesti pealt tõlkega üle. ja jälle hea olla.
simpsonid ei ime. mis jutt see on.
see mind küll ei häiri, et meie kanalid ajast maas on, ongi parem, vähem aega kulub telekavaatamisele. sest koduperenaisi ma küll ei viitsi üle vaadata. ja sellega oleme pealegi aint ühe hooaja maas. nad ju streikisid vahepeal.

luize said...

a ma muidugi olen imelik ka, ma loen raamatute lõpud ka tavaliselt enne ära.