Sunday, August 16, 2015

õnneliku karrikana komplekt

meil oli matkal kindel plaan ühes väga ilusas kohas teha tai kanakarrit. ainult kana oli puudu. aga poode oli vähevõitu ja juulimatkal päris nii ei saa, et hommikul ostad kana ja õhtul teed karrit. või no saab, aga kole hais on ja maitse poleks ka hea, mei taht.

niisiis tuleb midagi välja mõelda, et kanaliha õhtuni värske hoida.

muidugi tuleb kana kaasa võtta elusast peast!

hakkasime siis selle pilguga ringi vaatama. 40 ruutmeetri peal puuris jalutavad kanad ei tundunud kuigi õnnelikud - puurikanad ikkagi. aga päris paljudes hoovides lasid kanad kas päris vabalt ringi või oli nende aed nii suur, et nad ei saanud arugi, et nad aias on. karrikanad!

aga edasi? edasi tuleb kana panna näiteks jalgrattakorvi, mille miljonitest kasulikest funktsioonidest võiks terve raamatu kirjutada. üks niisiis: kanala. aga praktiline matkaja muidugi kohe taipab, et kui tuleb terve päev kana kaasas vändata, siis mis tast ikka niisama, las muneb ka. selleks on vaja kana hoida õnnelikuna, lasta makil mängida kuke kiremist. ja igaks juhuks võiks matkapoest kaasa osta ka topsitäie kukespermat talle noka vahele pistmiseks, oli kohe nutikate matkajate järgmine mõte.

siit tuleb kaubaartikli soovitus matkapoodidele: õnneliku karrikana komplekt, mis sisaldaks sobivas mõõdus korvi pisukese siblitava sisuga, kuke spermat, karripastat ja pisut riisi. matkaspordist praegu ei leidnud igatahes.

No comments: