Tuesday, January 30, 2007

kogu tõde sugudevahelisest erinevusest

kõik teavad, et naistel võtab kodust väljumine kaua aega. mehed ei jõua ära seletada, kuidas nad kogu aeg naiste järel ootama peavad, kui on vaja kusagile välja minna. ma räägin teile, kuidas see käib.

mees on valmis.

naine teab, kaua tal umbes läheb. nii käib ta piisavalt vara duši all või vannis, kreemitab, kammib, föönitab, sätib, triigib, proovib, triigib, proovib, vihastab, proovib, lõhnastab, värvib, mida iganes. mees istub kõik see aeg häirimatu rahuga netis, teleka ees või ajalehe taga, õlu või drink käeulatuses, ega tee kuulma ega nägema. miks ta peakski. ja teeb see naine mis ta teeb, aga ta on valmis pisut enne seda, kui peab minema hakkama. siis tuleb ta vannitoast ja ütleb huulepulka käekotti või teksataskusse toppides: ma olen valmis. mõeldes sellega, et hakkame siis kodust lahkumisega tegelema.

minut hiljem seisab mees esikus, jope seljas, kindad käes, müts peas ja kingad jalas. naine tahaks ka jope selga panna, aga selle asemel käib mööda tube ja sulgeb aknaid, telekaid, arvuteid, raadioid ning paneb mehest jäänud võileivakraami külmkappi.

ja ärge arvake midagi. ma olen seda mitme mehe pealt näinud. ma ei usu, et ülejäänud teistsugused on.

7 comments:

kalor said...

No halloo, Artur on 4,5 kuune - tõesti ootad, et ta aknaid kinni paneks juba?? Muidugi passib esikus ja ootab sind...

Anonymous said...

novat, naine öelgugi, et on valmis siis kui ta on valmis. Missjaoks peab meest piinama mingi jamaga. Pand siis enne aknad pliidid, telekad jne stuff ka kinni ja ütle siis, et sa oled valmis.

Anonymous said...

miks mees ei võiks niikaua aknaid ja pliite kinni panna? saaks kiiremini liikuma ja hea meel kõigil?

kalor said...

eelduseks on siiski, et ON mees. peale arturi

öö said...

kalor, artur on PEEBI, mitte mees.

maris, bingo!

hitchiker, NAINE ongi valmis. mispeale mees tõuseb teleka või arvuti või söögilaua tagant ja astub kingadesse. masinatele tähelepanu pääramata.

kalor said...

häh, mine nüüd ja räägi seda kõike lesbidele.

ikka on kõik mõne jaoks nii must-valge...

samamoodi võib su mees pede olla, kes kardab igast masinaid!

Anonymous said...

Meil on teisiti. Mina istun arvuti taga, kui mees tõuseb oma arvuti tagant ja ütleb, et hakkame varsti minema ka, kas paned arvuti kinni. Ise läheb vetsu. Ma ei pane arvutit kinni ega hakka riidesse panema, sest ma tean, et nüüd on mul 20 minutit aega. Mees hüüab vetsust vahepeal, et vaata, mis ilm on. Ilma vaatame me arvutist, et mis kell hakkab sadama. Ja siis ma vaatan, et mitu kraadi külma on celsiuse järgi ja mehe jaoks vaatan, et mitu kraadi on fahrenheidi järgi. Vahepeal värvin silmad ära. Kui mees vetsust tuleb, palub ta, et ma tema arvuti ka kinni paneks. Hakkame koos riidesse panema ja mina saan rutem valmis. Jumal küll, äkki olen mina hoopis mees???