Wednesday, May 21, 2008

nõutud libu

esmaspäeviti käin ma arturiga ujumas.
teisipäeviti käbiga tantsimas.
kolmapäeviti arturiga ujumas.
neljapäeviti arturiga laulmas.
reedeti käbiga tantsimas.
ja nii veel vähemalt kuu.

ja pisut vürtsi mainitud kondikavale:
esmaspäeval käisin ma arturiga ujumas ja õhtul kokkasin nädalase pulma jagu pastat. jõudehetkil muretsesin arturi keha katvate imelike kuplade pärast.
teisipäeval veetsin neli tundi motopoode intervjueerides (meil on lapsehoidja!), õhtul käisin käbiga tantsimas ja laagris paagikotti lantimas. leto sveti ajaks jõudsin napilt koju. jõudehetkil muretsesin arturi keha katvate imelike kuplade pärast.
kolmapäeval käisin arturiga ujumas, päeval üritasin raage une kiuste teha meediamonitoorimise tööd ja õhtul pidasin matkakoosolekut. jõudehetkil muretsesin arturi keha katvate imelike kuplade pärast.
neljapäeval käin ma arturiga laulmas ja arsti juures (kublad!), õhtul pean ühistukoosolekut, ühel teisel koosolekul jätan füüsikalistel argumentidel osalemata, hilisõhtul pakin ja muretsen. suu laulab.
reedel väsitan hommikul last ja pakin, päeval viin lapse vanaema juurde ja õhtul sõidan ära. pühapäevani. ma oletan, et jõudehetkil muretsen endiselt arturi keha katvate imelike kuplade pärast.
pühapäeva õhtul pakin. võib juhtuda, et osalen pärastlõunal ühes külas ühel tiksumispeol.
esmaspäeval käin arturiga ujumas ja käbiga tantsimas.
teisipäeval käin arturiga laulmas, õhtul pakin ja võibolla käin käbiga tantsimas.
kolmapäeval viin lapse vanaema juurde ja sõidan ära.
reedel naasen, et käbiga tantsida.
laupäeva veedan tamsalus, kus olete kõik oodatud kaema tamsalu 40. laulu- ja tantsupidu.
õhtul varisen voodisse ja kuulutan need nädalad lõppenuks*.

___
*kui just ei juhtu nii, et meil jääb mõni mandri-eesti servapunktidest võtmata. sel juhul käime seal punktis pühapäeval kähku ära, et saaks öelda: tehtud!

No comments: