Wednesday, October 25, 2006

kurat see on sport raisk!

vähe on kalamajas tänavaid, kus ma kassimobiiliga eile ära ei käinud. mida pidi ma ei käinud, neid ma ületasin. mida ei ületanud, neist läksin hingeõhu kauguselt mööda. ei tegelikult ma olen normaalne. laussajus töllasin balti jaamas, tiirutasin šnelli tiigi ümber, külastasin suva sokipoodi, hiilisin ümber gustav adolfi kooli, ostsin rimist porgandimahla, põrnitsesin kalma saunaga tõtt, leidsin volta tänavalt laia juurikavalikuga keldripoe, vaatasin suurpatareist merd ja laevu, vältisin tööstuse ja soo tänavaid, ja kass muudkui magas nii hästi nii hästi. aga täna ostan endale kummikud!

6 comments:

Wikmanipoisilik džentelmen said...

mes see kassimoobil om?

öö said...

kassi käru. lapsevanker noh.

maris said...

mul oli ka vanasti nii. hea asja juures oli see, et kilod kadusid ludinal. paremini kui neil, kellel laps õues akna taga magas ja kes ise samal ajal toas saia sõid. aga see kestab vaid pool kuni kolmveerand aastat. seejärel tuleb magamine toas ja mänguväljakud ja liivakastid õues. mis edasi tuleb, seda ma ei tea. lasteaed? kool? ülikool?

öö said...

ei tea jah. eks sa hoia mind kursis.
ega siin ei julgegi lastest pikalt jahuda, kalor siis pahandab ja nimetab seda rõvedaks pereblogiks. järgmised kärusissekanded teen kassiblogisse.

maris said...

kus see kassiblogi siis on ka? hakkame seal suurt perekooli juttu ajama, las kalor loeb ja imestab ja vihastab, mis ilmas kõik toimub.

maris said...

leidsin kassiblogi üles.