Friday, June 26, 2009

selline öö

terve öö nägin unes igasugu jama. küll oli kass haige ja küll kusagile kiire, küll vähe ruumi ja toakaaslasteks nõmedad joodikud, küll varastati midagi ära. ei midagi nii jubedat, mille peale hingeldades ärgata, aga ka ei mingit mõnu magamisest, pigem väsitav kui väljapuhkav uni.

ja siis, kui me pärast kõike seda olime mingi seltskonnaga jõudnud bussijaama, kõigil pilet taskus ja emade antud rahast veel tubli ports (täpsemalt 60 krooni näo kohta) järel ning bussini kolmveerand tundi aega, tegin ma ettepaneku käia selle raha eest kähku toidupoes ja tuua maitsvat veini, saia, pasteeti ja muud headparemat. mõeldud, tehtud... ja siis hakkas kõrvalvoodis kass undama, et tema tahab pissile. AINUS tore hetk ses öös! muidugi ei jätkunud uni pärast samalt kohalt.

elu vaesuses (pärast toeka summa eest arvutite remontimist) tähendab, et kõht on kogu aeg tühi. süüa ka ei saa, sest kui laps ärkab, peab talle ka andma. ma söön siis seda, mis ta järele jätab. õnneks jätab ta tavaliselt suurema osa. ootan pikisilmi palgapäeva. ükskõik, kelle!

No comments: