Monday, September 07, 2009

kõik talje heaks

ostsin kõnnikepid. terevisioonis pole ju hommikuvõimlemist ja üldse peaks rohkem vabas õhus olema. kujutlen, et esialgu kõnnin kalamaja pargis ja mere ääres lauskmaal, siis lähen shnelli tiigi äärde mägedesse ja lõpuks panen randmeraskused kahvel peale.

aga kuna mul pulsimeetrit pole ja tegelikult ei tea ma ka, milline on õige pulss, on mul vaja kõnnikaaslast. sest igas "prillitoosi" saates, kus kepijuttu ajama hakati, öeldi, et paras tempo on selline, et saad veel kaaslasega hingeldamata juttu ajada. telefontsi läheks kalliks.

5 comments:

Anonymous said...

Hähhh... Rohkem tuleb keppi teha mitte kepi...kõndi :p

Rennes said...

Nüüd siis, ma just müüsin hea lihtsa pulsoka maha, sulle oleks ju hea hinnaga saand anda! Aga jah kõnni nii, et sa tunned et natuke pingutad aga ei hingelda .. Tippsporti sa tegema ei hakka ju enivei

Rennes said...

Ja veel, tähtis on AEG mitte intensiivsus. Seega kõnni pikemalt mitte kiiremini.

öö said...

pole hullu, ma leidsin täitsa tasuta jutukaaslase. sellise, kellega me nigunii tundide viisi patrame, nii et peaks ideaalselt sobima.

Naljahammas said...

Mul ka kõnnikepid, kepitama jõudnud ainult paar korda, linna vahel üksinda käimist olen häbenenud, nii ongi ainult need paar maalepagemist olnud, kus ka kepid meeles seisnud.