Wednesday, September 06, 2006

motopisik

kõik algas sellest, kui mul endal oli hädasti tarvis tsikliload teha. et üksi igav poleks, tirisin endaga kooli kaasa kalori ja tabu. mõlemad jäid uskuma, et neil on seda vaja, tulid, nägid, sõitsid.

järgmisel aastal sai j-ö tudengist tööinimeseks ja seega piisavalt rikkaks, et kah kooli minna. et üksi igav poleks, tiris endaga kaasa m-l.

edasi on mul aastad sassis, aga ükskord komistas j-ö linnas mardi otsa ja kui see kuulis, et ööl on tsikkel, tundus see talle nii hea mõttena, et ostis endale ka. tööl jällegi oli üks kujundaja, kellele ma vist meeldisin, eriti see tsikli osa. muidugi kiitsin takka ja ütlesin et hakaku ka sõitma. proovis korra platsil meie jawat ja veel üks hing oli müüdud – sverre läks kooli ja ostis ratta.
järgmises töökohas oli sergo, piisavalt avantüristlik poiss, kellele oli paras tsiklijuttu hakata ajama. ostiski jawa ära, käis ka koolis ning sõidab. seal oli ka kaks fotograafi, kellega oli lihtne – ühel olid olemas load, aga mitte ratast, teisel ratas, aga mitte lube. mõlemad rääkisid meelsasti tsiklijuttu, aga mida polnud, olid teod. noh, mullu sain esimese nii kaugele, et ostis ratta, ning täna saabus teiselt sõnum:
"Minu esimesele õpetajale teadmiseks, et sain täna A load :)"
ja üks teine mari sihib samuti a-kategoria kursust, sest ma viisin teda mullu sui mõnel hommikul brõnniga tööle ja ta leidis, et ilma pole elu ikka päris see.

mul on hea meel olla nii paljude inimeste nakataja. tõsi, kõik pole päris hullud - m-l eriti ei sõida ning mart ei sõida pärast seda, kui omal süül end haiglasse kihutas, sergo jällegi on välismaal, jawast kaugel.
aga ikkagi!

9 comments:

Anonymous said...

minu A katis oled kah sina (või õigemini su koduleht) pisut süüdi

Anonymous said...

jaffist kaugel küll, aga ära muretse. jaff on katuse all ning igati vormis. vähemalt juulis kodus käies läks tüüp pärast sügisest garaazhi panekut laksust käima ja oli väga tubli. a kahjuks jah, see vist jäi tal sel aastal ainsaks söiduks. a seeeest vahin ma tihti ta pilte ja loen lugusid.
aitäh, aitäh.

Anonymous said...

tabu on muidugi üsna lihtsalt tembitav materjal, kui talle on vaja selgeks teha, et mingi motoriseeritud asjanduse juhtimine on vaja ära õppida. nii ka tsikliga, eelsoodumus oli juba tugevalt olemas. ehkki, ilma konkreetse mõjutamiseta oleks see algus võinud hoopis hiljem juhtuda, nii et, credits :)

Anonymous said...

Eile sai Pärnu ringrajalt tuldud, vot milleni on sinu batsillid mind viinud. Oli eestikate viimane etapp, seitsmes koht käes, üldkokkuvõttes olen Eesti lõikes Rookie600 sarjas 5 eestlane. Jee!
Kuidas muidu? Olen kuulnud, et pidid palju donatse sööma ja oled suureks paisunud. Katsu vähe dieeti pidada või midagi...
:P

Sverre

öö said...

tead, sverre. mina olen paari nädala pärast sale, aga sina oled ikka motohull!
:)

aga tore näha, et nakatunud, ka need, kes muidu mul siin vait on, kohe sõna võtsid.

wing, neid jah ma ei oska sisse lugeda, keda ma otseselt kooli ei saatnud, vaid kes selle distantsilt ise välja mõtlesid :)

Anonymous said...

Krt, selles on sul õigus. olen ravinud küüslauguga ja määrind fastumgeel keele peale, a viirus muudkui levib isandorganismis.
Hoian sulle pöialt, et peatselt algav imedieet õnnelikult mööduks ja kõik oleksid terved ja rahul.
Ole tubli!

Sverre

maris said...

nagu ma aru sain, siis võib vist õnne soovida kellegi sündimise puhul.

Esme Kassak said...

Kahtlaselt vaikne on siin küll:) (F) Tahaks värskeid uudiseid;)

Anonymous said...

uued uudised siis .
öö on sale
üks motonaga on juures
öö katsus korraks eile oma ratast ja hetkel venitab kodus nahku selga (mis aastaga kokku kuivanud on):)