Tuesday, January 02, 2007

tartu, mu arm

mida rohkem ma tartus olen, seda rohkem ma tahan sinna tagasi kolida. jõe äärde ilusa vaatega korteri osta ja armsate sugulaste ligi olla ja auras mõistliku hinna eest lestad varba vahele ujuda ja kevadeid laulukaare all tervitada ja tänaval 18-krooniseid lattesid juua ja toomel lehtedes sahistades õlut juua ja anne kanalisse mitte ujuma minna ja.

ja üldse ei saa ma aru, miks ma praegu, kui töö mind tallinnas ei hoia, kogu aeg tartus e... ahah jah, kodu pole. tea kas tuleb tartust õiges kohas asuva korteriga mees sebida, tallinna kodu maha müüa või ema tartust välja süüa. kõik plaanid lonkavad kõiki jalgu ju!

6 comments:

Anonymous said...

kui sa tahad tartusse (tagasi) elama minna, siis mis lonkab talna korteri mahamüümise plaani juures?

Anonymous said...

Mul sama küss... müüd Tallinna korteri maha, ostad Tartusse ja kui laps kolmene, siis lähed tartu Postimehhe tööle:-)

öö said...

ma ei tea, kas ma tahan tartu postimehte tööle minna. töö pärast ma pealinnas ju elangi. andke mulle tartus selline töö ja ma tulen! a sjukest äri ma ei hakka tegema, et müün siin maha ja kolin tartusse ja kui artur lasteaialaps, siis tagasi. osta-müü-ja-vaheta pole päris minu stiil.

Anonymous said...

Aga üüri tln korter mõneks ajaks välja ja sama (või vähemagi) raha eest saad trt korteri üürida ;)

ainult et mis kaloritest ja muudest koduloomadest saab, ma ei tea

öö said...

no kalor peab kõrvalkorteri üürima siis tartus.

Anonymous said...

Mis suur ja inspireeriv lugu! Ma olin abielus seitse aastat ilma lapseta, sellepärast hakkas mu abikaasa tegutsema kummaline, tulles viimasel ajal koju ja ei veeta enam minuga aega ja ta lahutas mind. Nii et ma olin väga kurb ja kadunud elus, sest mu arst ütles mulle, et mulle ei ole mingit võimalust rasestuda, mis tõesti muudab mind õnnetuks. kuni ma kohtusin sõbraga, kes rääkis mulle DR ODIONist internetist, kuidas ta on aidanud paljusid naisi selle sarnase probleemiga, mida ma läbin, et võtsin temaga ühendust: (drodion60@yandex.com) ja selgitasin talle . ta rääkis mulle kõik, mida pakkuda, enne kui ta sai taasühineda õigekirja, et tuua mu abikaasa tagasi, ja ta saatis jõulise palve, mida ma pidin öösel öösel ütlema, kui ta armastuse loitsu pani. See oli ime, 24 tundi hiljem tuli minu ja ainus abikaasa mulle tagasi ja vabandas kõik, mida ta on teinud, ja ütles, et ta on täielikult valmis mind toetama, mida ma tahan, helistan kiiresti DR ODIONile ja ütlesin talle, mis oli sel hetkel käimas ja ta valmistas ette ning saatis mulle taimset ravimit, mida ta ütles, et ta ravib kõiki soovimatuid haigusi või infektsioone, mis on mind peatanud, et neid rasestuda, ning andis mulle teada, kuidas seda enne abikaasaga kohtumist kasutada. Vaadake pärast seda kohalike maitsetaimede ja juurte kasutamist, paar nädalat hiljem hakkasin mind tundma raseduse märke, tõesti olin rase, et ma just selle kuu 1. juunil sünnitasin. Ma luban, et annan kogu maailmale teada DR ODIONist, et säästa oma suhteid ja anda mulle ka lapsed, et võin täna uhkelt omaenda nime kutsuda. Iga naise jaoks, kes arvab, et see on võimatu, on siin võimalus naerata ja tuua oma perele õnne, võtke ühendust DR ODIONiga e-posti teel aadressil: (drodion60@yandex.com). või WhatsApp teda kaudu +2349060503921 Tõepoolest, ta on Jumal saadetakse tagasi kaotatud armastajad ja tuua teile õnne ...