Wednesday, August 30, 2006

poiss või tüdruk?

et kassi soo teatamine tekitas minu jaoks üllatavaid kommentaare, kuulutan nüüd välja poiste ja tüdrukute vahelise võistluse. et kummad siis parem saada on ja miks? ei pea tuginema mõlemast soost lapse kogemusele, piisab teooriatest :)

ja need, kes on pettunud, et mul poiss on, palun lisage võimalikult värvikas kirjeldus, kuidas te kujutlete MIND kassist üht väikest printsessi kasvatamas. mind ja seda meeskonda, kes mul siin võtta on - j-öö, kalor ja käbi (järjekord tähestikuline).

5 comments:

Anonymous said...

Kassi vanaema ja Öömari emana kinnitan, et minul soolisi eelistusi kassi (nagu ka omal ajal Mari ja Oti) suhtes pole. Aga need, kes MIND tunnevad - kas keegi kujutleb MIND Ööst printsessi kasvatamas? /---/ Nu vot, järelikult on Tjorvenid võimalikud. Sellega tuleks kasvatajatiim toime küll.

kalor said...

ei noh, küll me tuleks ka emmeissilumehelbekese kasvatamisega toime, sõltub ju ülesandepüstitusest. a see on mu arust ammu selge olnud, et kui tuleb tüdruk, siis saab esimese asjana omale leekidega pibo, teisena mingi gooti tätoka ja kolmandana nahkpüksid. või noh, umbes nii. söögu sitta oma litritega. ja loomulikult suudaks ta probleemita püsti kuseda. ega kardaks ämblikke.

a et poistele peab püsti kusemist õpetama, nagu eva mainis, on küll võhiklik - paar korda laseb jala täis, saab aru, et peab hoidma. ja siis hakkab omakorda hoidmine meeldima jne... ma olen tegelt ise ka veits amakas - kuidas naised üldse oma.. ee... sisemaailma avastavad? kusemisel pole väga põhjust käsi masinasse ajada justkui.

ja patse saab ka poistele teha, ka kenasid kleite osta. lihtsalt testiks. kasvaval organismil peab ikka valik olema, et ta mingi 40. eluaastani õnnetu kapikas poleks pärast. noh, kui selgub millalgi, et looduse või poodide pakutud stereotüüpsed vidinad ei lähe mitte.

a kui standardpakett sobib, siis on põhiline, et pärdikust tuleks salliv, hooliv ja aktiivne kodanik, kel oleks head sõbrad ja elus mingi eesmärk. pohui, mis jalas või püksis või mis naabrid arvavad.

Anonymous said...

ja mina jälle arvan, et parem ükskõik mis laps, peaasi et laps ja terve laps. ja et kasvatajad kasvataks tast toreda inimese.

Anonymous said...

tead kalor, nii lihtsalt see vist ikka ei käi, et laseb paar korda jala täis ja siis kohe oskabki (ma muidugi ei tea, äkki sul on sest perioodist siuke mälestus :P) minu lapse potileõpetamine oli parajalt keeruline ja mai kujuta ette, kuidas oleks olnud talle selgeks teha, et tuleb veel midagi hoida jne. isegi osasid isaseid KOERI tuleb õpetada püsti pissile. ja ma olen näind väga jäledat FOTOT sellest, kuidas õrnad emakäed hoiavad ühe mulle tuttava nooruki teadagimida ja juhivad osavalt juga (oksepaus).

see printsessi kasvtamine...natuke androgüünsematel plikadel ongi ju toredam elu. kui naisterahvas kannab ülikondi a la marlene dietrich, on ju väga seks, aga kui meesterahvas hakkab kandma naiste käekella...kõik teavad, kes andres aagist sai.

aga ega nüüd pole enam midagi teha, tuleb vastu võtta, mis antakse.

maris said...

no lühidalt võiks siis asja kokku võtta nii - naisterahvad on toredad ja mehed napakad. selline on minu arvamine. mis siin ikka pikemalt kaagutada.